Deltaco LTC-100 – Laptop verhoger

Iedereen weet dat een Gaming laptop best veel warmte afgeeft, en tegenwoordig zijn 90% van de games ook met een controller te spelen. Nu wilde ik het scherm wat hoger hebben op het moment dat ik met een controller speel, en tevens iets hebben wat beetje leuk uitziet en voor wat extra koeling zorgt. Ik kwam uit bij de Deltaco LTC-100 en in deze review wil ik er wat over vertellen. 

Kan ik veel vertellen over een laptop cooler, nee niet echt. Maar toch wil proberen er iets over te vertellen. Zoals ik al zij was ik op zoek naar een Laptop verhoger die ik kon gebruiken bij het spelen van controller games. Tevens weet ik inmiddels al dat laptops veel warmte uitgeven tijdens het spelen van games, dus extra koeling leek me geen overbodige luxe, maar tevens wilde ik het liefst eentje die niet al te veel lawaai maakte. Voor een prijs van €22,50 wilde ik deze weleens proberen, en ik moet zeggen, ik heb er tot nu toe geen spijt van. 

Geluid 

Deze Deltaco LTC-100 maakt gelukkig niet veel lawaai, zelfs als ik hem op zijn hardst zet komt hij niet boven mijn laptop uit. Volgens onderzoek zou hij niet meer dan 25db aan geluid maken, en dat zou heel goed kunnen kloppen. Zelfs na 2 tot 3 uur speel sessie op vol vermogen heb ik niet het idee gehad dat deze standaard extra geluid maakt. Helemaal top. 

Design 

Het voelt misschien een beetje goedkoop en plastic fantastic aan, maar toch is het een vrij degelijke standaard, en voor een prijs van €22,50 moet je ook geen ultra stevig ding verwachten. De lampen zijn een leuke toevoeging en geven in de avonduren een leuk extra effect. Helaas kun je er niet voor kiezen of ze wel of niet moeten branden, maar dat vind ik persoonlijk niet heel erg. Verder heeft hij nog een extra USB-poort, waar je iets wat niet te veel stroom pakt op kunt aansluiten. Waarom zeg ik dat, want zijn stroom komt via een USB op de laptop binnen, en persoonlijk niet het idee dat hij veel extra’s erop kan leveren. 

Specificaties  

Even kort samengevat, hij kan een laptop aan tot maximaal 39,6 cm (15.6”), hij heeft aantal ingebouwde ventilatoren voor koeling, in totaal 2 stuks, de ventilator hebben een diameter van 12 cm. De kleur van het product is zwart, met blauwe ledverlichting. Hij is 36,2 cm breed, heeft een diepte van 26,4 cm en een hoogte van 3 cm. 

Koelen 

De vraag natuurlijk is, merk je wat van de koeling. Hierop moet ik antwoorden met ja. Ik merkte bijvoorbeeld bij Gears 5 dat mijn laptop weleens de 90 graden wilde aantikken, maar met de koeling van deze verhoger kon ik hem toch terugtrekken naar 80 en soms zelfs 75 graden. Hij maakt hem niet super koel, maar elke graden wat je gewonnen hebt, is weer mooi mee genomen. 

Plus en minpunten 

Pluspunten
+ Koelt goed. 
+ Niet te duur. 
+ Makkelijk in gebruik. 
+ Leuk en degelijk design 

Minpunten
– Voelt wat goedkoop aan. 
– Let verlichting niet kunnen uitzetten. 

Iedereen weet dat een Gaming laptop best veel warmte afgeeft, en tegenwoordig zijn 90% van de...

Prima koop

  • Design 8.5 ★
  • Gebruik 9 ★
  • Koelen 8 ★
  • Geluid 8 ★
  • Prijs 9 ★
  • Overall rating 8.5 ★
Voor €22,50 vind ik deze Deltaco LTC-100 laptop verhoger geen verkeerde koop. Hij heeft een leuk design wat makkelijk in gebruik is, je kunt hem in 4 verschillende standen gebruiken, heeft leuke ledverlichting en doet ook nog koelen. Voor mensen die iets simpels zoeken en niet veel geld willen uitgeven is dit die ideale oplossing, ik kan hem niet meer dan aanbevelen.
8.5 ★
8.5

Geef een reactie